Alle spillere kan registrere poengsummen, men vi anbefaler at vinneren skriver inn resultatet. Resultatene behandles på slutten av runden for å gi tid til gjennomgang. Hvis du glemmer å registrere resultatet i tide, kan du kontakte kundestøtte med resultatet og motstanderens navn, slik at vi kan oppdatere kampen.