Turneringer

Mix - Junior

Mix - Junior

Spil korte kampe med forskellige partnere på dit niveau!
13. oktober 14:00
120 minutter
For juniorer (8-20)
Padel Mate Club, Amstelveen
Alle niveauer
Deltagelse koster €12 pr. spiller. Baneleje og bolde er inkluderet.

Individuelle spillere

Denne konkurrence er for individuelle spillere. Du kan tilmelde dig uden en partner.

Alle kampe

De første kampe vil blive offentliggjort online et par minutter før start. Medbring din mobiltelefon for at se din banetildeling og spillepartnere og for at registrere resultater.

Sådan fungerer det

Banerne tildeles ud fra spillernes niveau. Hver runde spilles med fem spillere pr. bane i en time. Du spiller en kort kamp med hver af de fire andre spillere, og du sidder ude i en kamp (ca. 10 minutter). Spillerne med flest point går en bane op, spillerne med færrest point går en bane ned. De resterende spillere bliver på samme bane. Derefter spiller man en ny runde på samme måde.

Resultaterne bruges til at justere spillerniveauerne.

Regler for kampen

Hver spiller server 6 gange i træk til i alt 24 point. Hvert point tæller, ligesom i en tiebreak! Eksempler på resultater er 15-9 og 12-12.Grøn bold: Du spiller for det vindende point ved 40-40. I tilfælde af en blandet kamp (gul/grøn) vælger den grønne spiller bolden.

Venteliste

Når konkurrencen er fuld, kan spillerne skrive sig på venteliste. Hvis der bliver en plads ledig, sender vi en e-mail til den første spiller på listen. Spilleren har 24 timer til at gøre krav på pladsen. Efter 24 timer udløber eksklusiviteten, og den næste spiller på ventelisten får besked.

Hvis der bliver en ledig plads inden for 48 timer før arrangementet, får alle medlemmer af ventelisten besked, og den første, der svarer, får pladsen.

Baner .

Bane 1, Bane 2, Bane 3 og Bane 4

Kontaktperson

Robert Fransdonk

ClubMatch leveres af Sportconnexions. Vi forbinder folk til at dyrke sport.

Vi bruger cookies til at optimere din oplevelse. Læs venligst vores servicevilkår for at få flere oplysninger.