Każdy gracz może zarejestrować wynik, ale zalecamy, aby wprowadził go zwycięzca. Wyniki są przetwarzane pod koniec rundy, aby dać czas na ich sprawdzenie. Jeśli zapomnisz zarejestrować wynik na czas, możesz skontaktować się z naszym zespołem pomocy technicznej, podając wynik i nazwę przeciwnika, abyśmy mogli zaktualizować mecz.